skip to main page content CETIS: Click here to return to the homepage
the centre for educational technology interoperability standards

skip over the long navigation bar
Home
News
Features
Events
Forums
Reference
Briefings
Press centre

Inside Cetis
what is Cetis?
Contact us
Cetis staff
Jobs at CETIS


 




Syndication
XML: Click here to get the news as an RSS XML file XML: Click here to get the news as an Atom XML file iCAL: Click here to get the events as an iCalendar file

Background
what are learning technology standards?
who's involved?
who's doing what?

CETIS Groups
what are cetis groups?
what difference can they make?
Assessment SIG
Educational Content SIG
Enterprise SIG
Metadata SIG
Life Long Learning Group
Portfolio SIG
Accessibility Group
Pedagogy Forum
Developer's forum

Subjects
Accessibility (310)
Assessment (74)
Content (283)
Metadata (195)
Pedagogy (34)
Profile (138)
Tools (197)
For Developers (569)
For Educators (344)
For Managers (339)
For Members (584)
SCORM (118)
AICC (18)
CEN (34)
DCMI (36)
EML (47)
IEEE (79)
IMS (302)
ISO (21)
OAI (24)
OKI (20)
PROMETEUS (12)
W3C (37)

developing CopperCore - no answers yet

Posted on March 24 2004 by Pierre Larcin in reponse to your subject

I tried through sourceforge, about webservice, did not get an answer. Too busy I suppose. I mailed also Rob Koper on this as I found some bugs in Coppercore EJB's.
Too busy also :-)
Please would you forward them my message ?

Replies to this post:

copyright cetis.ac.uk
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons License.

syndication |publisher's statement |contact us |privacy policy

 go to start of page content